Zeil- en Surfclub Gavermeer

  • surf1.JPG
  • zeil1.JPG

Surfiesta

Surfiesta

Surfiesta is een windsurfwedstrijd waarbij het vooral gaat om plezier maken op het water. Jaarlijks zijn er meerdere wedstrijden die op verschillende Vlaamse clubs worden georganiseerd. Iedereen is welkom: jong of oud, beginner of gevorderd, het maakt niet uit, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je leert nieuwe mensen kennen en je kan er als surfer alleen maar op vooruitgaan.

Op het einde van elke wedstrijddag is er een estafettewedstrijd waarin de deelnemende clubs strijden voor een mooie wisselbeker. Deze gaat door in teams van drie personen van eenzelfde club die elkaar zullen moeten afwisselen of bijstaan in een kort parcours. De club die de wisselbeker drie jaar op rij wint mag hem definitief houden.

Een deelname aan een wedstrijd kost 5 euro. Als je meteen inschrijft voor de alle wedstrijden krijg je 1 deelname gratis en spaar je dus 5 euro uit. Op het einde van de dag, bij het verzamelen voor de estafette krijgen alle deelnemers een drankbonnetje.

Elk jaar op de laatste wedstrijd sluiten we het seizoen af met de prijsuitreiking. De overall-winnaar en de eerste drie per leeftijdscategorie winnen een beker. Bovendien krijgt iedereen die drie wedstrijden heeft meegevaren een mooie surfprijs mee naar huis. Deze prijsverdeling gebeurt door loting. Daarna volgt altijd een heerlijk en gezellig eetfestijn waarvoor iedereen is uitgenodigd. De winst van het eten gaat rechtstreeks naar de prijzenpot van het volgend jaar, reden genoeg om familie en vrienden mee te brengen dus.

Alle info over de Surfiesta wedstrijden is terug te vinden op www.surfiesta.be/info.php

  • zondag 28 april: Beervelde
  • zondag 14 juli  : Alleman
  • zondag 04 aug: Oostende Inside
  • zondag 25 aug; Hazewinkel
  • zaterd  19 okt.: Gavermeer + eetfestijn

 

Inschrijven voor: Wedstrijden Surfen

 

Clubwedstrijd 1 Surfen 24-03-2019 0/50 Inschrijven
Clubwedstrijd 2 Surfen 26-05-2019 0/50 Inschrijven
OBK Bic Techno en Raceboard 24-08-2019 0/50 Inschrijven
Surfiesta Harelbeke + eetfestijn 05-10-2019 0/50 Inschrijven
Clubwedstrijd 3 Surfen - herfsttrofee 13-10-2019 0/50 Inschrijven
Clubwedstrijd 4 Surfen 10-11-2019 0/50 Inschrijven